A RÉGMÚLT JÖVŐJE.

A kerámia több száz éves tradíció, amely soha nem évül el. A legmodernebb, loft stílusú lakásoktól kezdve, egészen a luxus ingatlanok fényűző pompájáig, minden környezetben megvan a maga helye. Mi ezt a tradíciót egyesítjük a XXI. századi trendekkel.

TERMÉKEINK

RÓLUNK

2020 márciusában álmodtuk meg kerámiaüzemünket, azzal a céllal, hogy a kézműves piacon egy igazán egyedi stílust hozzunk létre. A termékeink tökéletesen illeszkednek a modern lakberendezési stílusokhoz, mégis felsejlik bennük a több száz éves múltra visszatekintő kerámiagyártás is.

Az ötletet ezután a megvalósítás szintjére emeltük. Számos üzemlátogatás és szakmai konzultáció után novemberben sikerült teljesen, az igényeinknek megfelelően kialakítani az üzemet. Ezután gőzerővel vetettük bele magunkat a manufaktúránk első kollekciójának megtervezésébe.

Legnagyobb örömünkre kinőttük régi üzemünket, így 2022-ben egy új, nagyobb helyre költözhettünk. Így már minden lehetőség adott volt, hogy az új kollekciónkat is elkészítsük.

MEGVÁLTOZOTT MUNKAKÉPESSÉGŰEK ÁLTAL KÉSZÍTETT KÉZMŰVES TERMÉK.

Különösen fontos számunkra, hogy segítsünk azoknak, akiknek nehezebb sors jutott. Éppen ezért termékeinket olyan emberek készítik, akiknek valamilyen oknál fogva megváltozott a munkaképessége, így szükségük volt még egy esélyre. Nálunk minden munkavállaló a saját képességeinek megfelelő feladatot végezheti. Ezáltal új esélyt kapnak, hogy a segély helyett saját jövedelmükből éljenek, egy igazi közösséghez tartozzanak, és megbízható helyen dolgozzanak.

TERMÉKEINK

Aromalámpa
Váza

KERÁMIA AROMALÁMPA

Ideális választás az illóolajok kedvelőinek.

Bronz sárga Fahéj illattal

Termékeinket díszdobozban szállítjuk.
A kerámia illatosító mellé ajándékba adunk 10ml minőségi fahéj illatú illatosító olajat.

TERMÉKEINK

KAPCSOLAT

Termékeink elnyerték tetszését? Küldje el számunkra adatait és felvesszük Önnel a kapcsolatot.